piercing...

hihi...

gjorde denna på Lava för ca tre timmar sedan!


är det dags kanske...

med ett nytt inlägg? Den gångna månaden har runnit iväg snabbt och jag har inte riktigt tagit mig tid för någon uppdatering. Lite snabbrapport:

I helgen var det utställning i Vännäs både lördag och söndag. Jag ställde bara Linus, anmälde inte Rodman eftersom jag inte visste hur han skulle vara i konditionen. Han bra nu men behöver bygga upp mer muskler. Linus gick i champion klassen, på lördagen blev han oplacerad i bästa hane och på söndagen vann han sin klass och blev BH-R vilket jag är nöjd med. Jag och grannen Åsa bodde hos Ann (Åsa och Ann har kennel Pegtops) i vännäs från lördag till söndag och hade väldigt trevligt! På lördag kväll hade Ann fixat dildoparty och sedan satt vi och surrade ett tag med lite rött.

16-17 maj var vi i Piteå på utställning. Ett helt hundgäng var vi som åkte och vi fick bo i Gabriellas hus i Piteå. Det var en jättetrevlig helg med trevligt sällskap! På utställningen blev Linus placerad som BH-4.

Sista helgen i maj åkte jag med två st Susanne till Borlänge på LC-prov, vi hade med oss var sin hund, jag hade med Linus. Linus sprang ett bra första lopp med ganska bra poäng med blev diskad i andra loppet eftersom han var och tryckte till den andra hunden i starten. Knäpphunden...

Nu ska jag försöka hinna med att uppdatera lite oftare...

RSS 2.0