LC-hund 2008

Linus har blivit Västerbottens vinstrikaste Lure Coursing hund 2008!
Bilden nedan är från Söderhamn 2008 där han tog en 5:e placering av 40 startande whippets. Foto: Stefan Råghammar

Första skidturen

Förra helgen jobbade jag men hann ändå ta en promenad på lördagen med Sussie och whippeten Alice i Degersjö. På kvällen fick Linda både klippa och färga mitt hår innan vi såg schlager. Det var skönt att få bort lite hår, det var så långt att jag inte kunde sova utan att ha flätat det åt ena sidan så att jag inte skulle ligga på det. På tisdagen var jag ledig och tog en skidtur (den första iår!) med grabbarna till Grössjön. Det var soligt och fint så jag passade på att knäppa lite bilder på hundarna på klippan mitt i sjön.
Nydala

Det var otroligt vackert vid Nydalasjön idag. Allt var vitt överallt och det gnistrade överallt där solen sken. Träden var helt vita av snö och frost. Jag och grabbarna tog en prommis på sjön innan jobbet.
 

Vi hoppas på fler såna här dagar!

Konstiga spår i snön

Vad kan det vara för djur som lämnat det här spåret?

Svar: Linus

Snö i massor

Det har varit snöstorm under helgen och grabbarna har inte velat vara ute alls. Det passade ganska bra att jobba helgen eftersom det inte gick att vara ute. Jag och grabbarna hann vara och hälsa på hos Linda på lördagkvällen och titta på schlager. Alcazar tyckte jag var bäst och deras outfits var ursnygga!
Igår var vi lediga och var ute och plumsade i djupsnö. Det har ju kommit ganska mycket i helgen då det varit snöstorm. Men igår var det härligt väder och det blåste inte alls, det snöade bara lite. Tungt var det att plumsa men bra träning. Jag hade nog snö upp till knäna mest hela tiden. På några ställen där det drivit mycket sjönk jag ner till midjan i snö. Linus skulle vara cool vid ett tillfälle och skutta förbi mig men hela han försvann nästan i snön. He he såg lite kul ut! Jag kan tänka mig att det var härligt för dem att springa i den mjuka snön.
Linus simmar i snö!
Brottning på sjön

Rodman och Linus tränar brottning!

Goliath i bakgrunden verkar tycka att det är ganska fånigt som de håller på...


Sol och skoterspår


Så härligt väder det har varit! Två dagar med solsken på skoterspåren! Det var lite kallare idag än igår men ändå skönt i solen. Igår gick vi en långpromenad till Grössjön efter skoterspåren. Jag älskar skoterspår! Solsken och skoterspår måste vara bland det ljuvligaste som finns!
Idag har jag jobbat kväll så vi hann med en promenad under förmiddagen.

Kloka Goliath väntar på matte.
Rodman hade idag helt egna ideer om var vi skulle gå. Det ser vi på den här bilden:

Vi var ute på en myr och mitt över den går det ett dike. På båda sidorna går det skoterspår och jag valde att gå på den sidan där solen värmde lite, den andra sidan var i skugga. Det passade inte Rodman utan han skulle absolut gå på andra sidan... Jag tror att det finns fler dofter och annat intressant där eftersom det går fler folk och hundar på den sidan.

Rodman.


Goliath på Grössjön


RSS 2.0