Julsnö

Det har inte funnits mycket tid till att blogga nu i december men här kommer några bilder från 22 och 23 december. Det var så fint väder och vi hann vara på härliga långpromenader i snön. Vi har jobbat under juldagarna, även idag. Idag har det varit töväder vilket är tråkigt, det hade gärna fått vara lite kallt och mycket snö som det ska vara på vintern.
I måndags fick vi plumsa i snö och jag hittade som vanligt den värsta vägen att gå. Det är typisk mig att gå där det är som mest oframkomligt. Så här såg det ut efter stigen vi gick:

Det brukar gå en smal stig här men nu hade det kommit så mycket snö så att träden blivit tunga och lagt sig över så att stigen nästan var obefintlig.

På vissa ställen fick jag krypa för att ta mig fram, som tur har jag huva på jackan så att jag slapp snö i nacken. För hundarna var det lagomt fina tunnlar att gå igenom. Snön var ju mjuk och lätt och hundarna verkade tycka att det var extra roligt att springa i så mycket mjuk snö.

Rodde. Snöig.


Goliath.

På tisdagen kändes det lite kallare men det kanske bara var för att vi denna gång var på öppnare mark och inte hade en massa träd och snö ivägen för vinden... Fast vi gick på myrmark så nu var det vatten under på vissa ställen så då blev jag blöt om fötterna och fick plumsa än värre i snön. Några fina bilder fick jag i alla fall precis i början där det var fint att gå.God fortsättning på julhelgen och Gott Nytt År!

Kommentarer
Postat av: Therese Ö

Fina kort! Tänkte höra hur du jobbar kring den 24/1? Kommer eventuellt upp till Umeå då!

2008-12-28 @ 12:51:23
URL: http://tess1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0