Linus i Hundsport

Linus är med i det nyaste numret av Hundsport! En artikel om våra jobbande hushundar på boendet. Ganska kul att vara med där! Jag ska ta med tidningen till jobbet imorgon och visa artikeln åt damerna som är med på bild!
Vi ska eventuellt få in en till hushund om det den går igenom testerna och provmånaden, det blir på våningsplanet som just nu inte har någon hund, det jobbade en flatcoated retrievertik där tidigare men den gick tyvär bort för ett tag sedan. Det vore kul om de fick en ny då jag vet att Kanel som hunden hette är väldigt saknad av de boende.

Jag och Linus har haft semester och jobbat våran första dag idag och Linus hade varit saknad på jobbet! En av damerna som är väldigt förtjust i Linus sade  -Oj vad jag har tänkt på dig lilla vännen, då hon fick syn på honom. Linus hade även påhälsning av en arbetskamrats dotter som visste att vi skulle börja jobba idag, hon är fyra och ville så gärna träffa honom!

Linus hade som vanligt sin position i favoritfåtöljerna i allrummet under kvällen, han är ju lite av en soffliggare på jobbet.

Jag ska uppdatera imorgon eller senare i veckan med lite bilder från semester i norrbotten. Vi kom hem till Umeå förra natten 02.30, jag körde under kvällen/natten för att det inte skulle vara så varmt för hundarna i bilen.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Vad roligt att ni fick vara med i Hundsport och kul med lite nya bilder på hemsidan!

2008-07-19 @ 22:58:14
URL: http://www.simplesite.com/whippeternal

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0