Bilder på Jackson

Några nya bilder på Jackson
Just nu går han runt med framåttippade öron mest hela tiden och hittar på lite bus. Han har sprungit lite med Linus ute, Linus tycker att det är lite roligt att bli jagad av skrutten, äntligen någon med lite fart! Goliath och Rodman tycker mest att Jackson är ett pain in the ass när de är ute lösa tillsammans.
Jackson tycker att det är superkul att gå runt i bostaden och stjäla saker, mest strumpor är han förtjust i. Han plockar på sig saker och tar det till bädden vid köksbordet, skatboet där han samlar allt han hittar. Om jag saknar något så är det första stället att söka på.
Ibland när han är ute på gården för att kissa kan han få för sig att springa över till grannen och hänga utanför deras dörr. Så dumt att inte bli insläppt när man väl bestämt sig för att gå över och leka lite med Puzzel, dumma människor tycker Jackson. Jackson brukar ju vara där ibland då jag jobbar.

Det är snöstorm ute och ingen av hundarna vill gå ut någon längre stund, Rodman tycker att det är speciellt jobbigt att bli tvingad att gå ut i detta väder. Ligga på soffan under en filt är det enda riktiga!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag tror att Sakari skulle uppskatta att få rumla runt med Jackson någon gång. Nietzsche är lite för hård mot honom, även om det går hyfsat bra, och Pippi får inte vara lös!

2010-01-29 @ 17:23:38
URL: http://whippeternal.wordpress.com/
Postat av: Åsa

Du får lära jackson att ringa på dörren så vi kan släppa in honom för en lekstund =)

2010-03-06 @ 18:10:57
Postat av: Åsa

Du får lära jackson att ringa på dörrklockan så kan vi ju bara släppa in honom då han kommer ! =)

2010-03-06 @ 18:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0