Jackson i sitt nya hem

Lilla skrutten har nu installerat sig väl i sitt nya hem. Han är en cool kille och hade inga problem med att hamna på ett nytt ställe, redan första kvällen var det full fart på honom. Storgrabbarna tycker att han är äcklig och att jag gott kan gå och lämna tillbaka honom. Speciellt Linus. Men idag har han i alla fall fått ligga bredvid dem i soffan, från början var det för mycket för dem att ha honom i samma rum. Linus tycker att han är jätteäcklig och lämnar till och med sin matskål när Jackson kommer. Det tycker Jackson är perfekt för då kan han roffa åt sig Linus mat också. Jackson är snabb på att äta och vet att det finns mer i de stora skålarna.
Jag har provat att gå ut korta stunder, typ ut med soporna och det bryr han sig inte ett dugg om att jag försvinner vilket är skönt. Jag passar på att träna lite smått direkt eftersom han verkar så trygg i sig själv.
Idag var vi på jobbet och hälsade på en sväng då jag skulle på möte där och han älskade utrymmet att röra sig på, full fart i korridoren i 40 min sedan slocknade han i mitt knä. Han är otroligt nyfiken och verkar inte bli rädd för något den lilla skrutten!
Ska försöka fota lite och lägga ut några bilder här också.

En liten skrutt...

Jackson 7 veckor gammal. Foto Erja Warell


Nu är det bara dagar kvar tills jag får hämta honom. Det ska bli kul att få vara lite valpledig!


Jackson 6 veckor!


Undimoon Rocket to the Moon "Jackson"
Var och tittade på valparna idag och det var full fart på alla sju! Therese som har italienarna Sixten och Svante var också med på valptitt och hon hade med sig en liten kasse med småtäcken som Jackson ska få låna när han flyttar till oss! Det är ju faktiskt värsta tiden att ha en liten whippetvalp nu den här årstiden. Underbart snällt av Therese! Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag ska hämta honom.

Valpnyheter!

Idag blev det bestämt och klart! Lilla Jackson kommer att flytta in till oss! Så här ser han ut:

5 veckor - en riktig liten goding!

Jag föll så klart för hans underbart vackra huvud och uttryck! På bilderna nedan är han fyra veckor.

Jackson är nu 6 veckor så om två veckor är det dags!
Nu kanske jag kommer igång med bloggen igen...

RSS 2.0