Utställning

Nu är årets första utställning för oss avverkad! Jag, Rodman och Linus åkte tillsammans med Therese och hennes två italienare till Boden i lördags där norrbottens vinthundsklubb hade sin utställning. Vi hade även med oss Camillas två whippets Ruter och Bror. Vi körde Camillas volvo och det var väldigt nice att susa med den på E4:an istället för min och grannens gamla Ford. Goliath gick över till grannen redan på fredag kväll och var där tills vi kom hem.

Resultaten:
Rodman blev placerad som trea i öppenklassen med ck, oplacerad i bästa hane klassen. Linus gick ensam i championklassen och gick sedan och vann bästa hane och BIM! Några foton från dagen:


När vi kom hem hann jag se sista biten av melodifestivalen och visst hann jag ringa och rösta på Malena också! Tycker att det är ganska häftigt att hon vann!


Plumsande i snön

Nu tycker jag ändå att det är tillräckligt med snö för denna vinter. Jag gillar när det är mycket snö och nu är det ju faktiskt ganska lagom det behöver inte komma mer nu. Det finns nog så att alla skoterkörare och skidåkare ska vara nöjda. Igår var det snöoväder igen men idag har det varit lugnt med snö. Jag och grabbarna var och plumsade i skogen bakom nydalasjön. Det var ganska varmt väder, jag har ingen termometer men jag gissar på någon minusgrad.
RSS 2.0