Hur mycket snö som helst!

Igår kom det över en halv meter snö här på väldigt kort tid, det bara öste ner! Härlig, luftig pulversnö i massor! Igår halv sex på morgonen när jag skulle ta ut hundarna innan jobbet så gick snön upp över knäna, vi fick gå ut genom dörren på framsidan som har tak för bakdörren hade alldeles för mycket snö framför sig för att man skulle kunna ta sig ut där. På dagen när jag gick hem på timmar så hade det hunnit komma ännu mer och det fortsatte att snöa hela dagen. Jag tog ut grabbarna i skogen men det var ju lite svårt för dem att ta sig fram. Jag fick gå före och plöja lite väg annars så tog de sig fram genom att hoppa. På vissa ställen räckte snön högt över deras huvuden. Rodman höll sig på de vi trampade upp men Linus och Goliath gjorde några rusningar förbi mig och det såg himla kul ut för de sprang ju under snön! Det gick ju bra eftersom snön var så lätt. Jag gick en bit in men var tvungen att vända efter ett tag för det var jobbigt att simma fram med snö nästan upp till midjan. Och grabbarna tyckte inte att det var så trevligt att bara gå där jag trampat upp, det var för djup snö för att de skulle kunna gå någonstans. Kan tänka mig att de blev lite kalla också av att simma i snö.
Igår kväll hämtade jag hem lillskruttis som varit hos sin syster på kennel Undimoon under julhelgen då jag jobbat, han hade hunnit växa lite på bara några dagar, så fort det går med dessa små valpar!

Det är jättehärligt med all snö! Pojkarna i skogen

Storkillarna på långprommis i snöskogen. Det är jättemysigt och fint när snön ligger tjock på träden.På äventyr i skogen

Några bilder på Jackson ute i snön.Vinter

Jag och Linus lämnade skruttis hemma med Rodman och Goliath idag och tog en långprommis i det vackra vädret. Det var ganska kallt så vi var lite frusna när vi kom in igen efter en och en halvtimmes prommis. Jackson hade nog sovit medan vi var borta för han kom yrvaken ut från sovrummet och när han såg att det bara var vi så gäspade han och gick och lade sig på soffan. Ingen kisspöl fanns det heller någonstans. En duktig kille, han bryr sig verkligen inte om vart matte tar vägen ibland, lilla skrutten.
Det är skönt med riktig vinter!


Äntligen!

Snö!


Måste smaka lite...

Bilder på Jackson

Liten skrutt i skogen


Sover gott

Hunger...

Jackson är en hungrig valp, ett matvrak! Det är jätteskönt att han är det faktiskt för de andra tre var inte speciellt intresserade av mat i valpåldern. Jackson vill ha mer mat oftare. Han vet precis var maten står och gnäller och klättrar när han tycker att det börjar bli dags för mat. När det väl är dags hoppar han upp och ner som en studsboll.

En valp i farten...

Gjorde några försök att fota Jackson på skogspromenaden med detta resultat:


Han stod inte still många sekunder den lilla skrutten! Men roligt hade han, jaga storgrabbarna, kolla och smaka på konstiga saker i skogen och springa till matte tillsammans med storgrabbarna för hon hade ju godis!
Delar av promenaden fick Jackson sitta innanför min jacka så att det inte skulle bli så långt för honom, han är ju bara liten än, skrutten.

Jackson och Rodman

Ibland får man ligga så här nära en liten stund...


Nu har det gått en vecka

Nu har Jackson varit här en vecka och allt har gått kanonbra hittills! Storgrabbarna har börjat mjukna lite och Linus har till och med gjort ett försök att busa lite med skrutten. Jackson är duktig på att äta och visar tydligt när han är hungrig dvs gnälla och försöka klättra upp på arbetsbänken där maten står.
På onsdagen var jag på utbildning så då var Jackson på besök hos Pussel och Peggy under tiden. Jackson hade inga bekymmer med att vara borta och hade haft väldigt roligt med Pussel.

Jackson och Pussel


Första gången i skogen

Idag tyckte jag att det var så pass bra väder och inte allför kallt så Jackson fick följa med på promenad i skogen med storpojkarna. Jackson fick sitta innanför mattes jacka större delen av promenaden. Han tyckte det var jättespännande att titta på killarna när de sprang. Lite kallt om tassarna var det men annars gick det bra. Jackson ville ut från jackan flera gånger och springa lite han med. Nu sover han gott i soffan!RSS 2.0