Lite mera snö

När jag och grabbarna var ute var det perfekt väder med solen som låg framme lite då och då. På kvällen var jag och Linda my friend och handlade inför helgen då vi får besök :-D och sedan var jag och Linus på Forslunda och tränade lite.


Snö

Inte någon snöstorm idag men snön är kvar. Vi tog en härlig promenad till Grössjön fast jag blev blöt upp till knäna av att plumsa i snön. Snöade lite men väldigt skönt väder. Grabbarna hade kul i snön i alla fall, det ser så härligt mjukt ut att springa på.

Roddis springandes i snön.
Linus var lite svårare att få en bild på... som här...


och här...


och här..

Linus på jobbet

Vi har haft jobbar helg jag och Linus. Linus fyllde 4 år i lördags och då var vi på långpromenad på i20 tillsammans med foxterrierna Peggy och Puzzel, då vi var lediga ett par timmar mitt på dagen.

En bild på Linus "in action" på jobbet... Den kvällen var han fotvärmare och lugnande medicin åt en boende som inte kunde komma till ro och somna för natten.

Långprommis

Bilder från gårdagens långpromenad. Vi åkte ut till skogen vid Röbäck, det var riktigt skönt väder. Perfekt då det är enda lediga dagen denna vecka.

Rodman tittar efter Linus.


Men kom igen, spring då!


Nu skäller jag på matte för hon står ju bara och glor!


Snö

inte mycket men det lilla gör ganska mycket. Det blir så mycket ljusare ute. Det snöade igår under eftermiddagen och kvällen och det är kul att det fortfarande ligger kvar. Vi var på promenad idag på ett ställe där vi annars inte går annat än på vintern för det är myrmark så det är för blött där på sommaren. På vintern brukar det gå skoterspår där och det är ju perfekt att gå på. Ny var det ju fruset så då chansade jag och det var ganska ok att gå där. Jag gick igenom på ett ställe och blev blöt men det var inte så farligt, bara lite kallt om fötterna.


Goliath poserar i snön.

Promenad på i20

Idag var jag och grabbarna på promenad med Åsa och Bea som har kennel Pegtops och kennel Bandreas. Tre whippar, två foxterriers och tre Chihuahuas.

Bea och en del av gänget.


Det här är enda bilden där alla hundarna är med mer eller mindre på bild.
Under promenaden fick hundarna syn på konstiga gubbar ute i gräset:


Det blev en del skällande men alla hundar var till slut framme och kollade vad det var för nåt.

Blöt promenad

Långprommis till Grössjön idag. Tog stövlar på mig då jag vet att det brukar vara väldigt blött där ute, spångarna är på en del ställen helt under vatten. Igår var vi på en cykeltur, tänkte passa på då det inte är fruset på vägarna. Jag cyklar ju inte alls under vintern när det är snö och is. Det var ju ganska blött på vägarna så Rodman tyckte inte att det var någon höjdare att springa på så det gick ju inte så snabbt som det brukar. Rodman tycker ju att det är råäckligt med vatten och han måste gå försikigt, försiktigt så att det inte stänker på honom... När det regnar så ska han gå på det torraste och högsta stället på cykelbanan där det lutar lite neråt där vattnet rinner bort snabbt.
Linus är av en helt annan åsikt och tycker att man ska kuta det allra snabbaste rakt igenom allt blöta partier i skogen och gärna så att det stänker på matte rejält!
Vi såg ingen annan i skogen än en hundägare med två labradorer. Alla tre tom Rodman kom duktigt på inkallning! Grössjön brukar ju annars krylla av diverse friluftsfolk på promenad och joggare, hundägare, fågelskådare och även en del på mountanbikes. Men det är oftast under helgerna, en måndagförmiddag är det nog inte så många som är lediga, det var iaf otroligt skönt och lugnt!
Sedan så har jag hunnit läsa ut boken "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist,  jag kunde inte sluta läsa. Var och såg filmen på bio för några veckor sedan. Boken var bra mycket äckligare än filmen men båda var väldigt bra.
Jag och grabbarna ska se film hos grannen ikväll, vad det blir vet jag inte än.

Goliath visar hur man tar det lugnt en måndagkväll!


Promenadbild

Rodman på klipporna vid Hamptjärnsstugan.

Årets utklädning

Ja det fick bli pirat iår eftersom jag bara blev dödad förra året. Sen så får man ju ha ett svärd också då man är pirat. :-D
Detta var förra helgen.


RSS 2.0