Bilder från semestern


Roddis ligger på gården och njuter av vädret och Linus kommer traskande efter att ha varit på upptäcktsfärd!


Bigfot bor tydligen nära polcirkeln... Vi såg honom på en av våra promenader på ett berg.


Vid Särkijärvi från Torneälven i Övertorneå, här går det en liten bro över vattendraget.

 
En av holkarna som finns i Övertorneå att lägga hundbajspåsar i! Bra mycket snyggare än våra gröna tunnor här i Umeå.
Den söta målade hunden som finns på holken!

Hemsidan uppdaterad

Nu har jag uppdaterat hemsidan med lite sommarbilder från semestern. Ska slänga ut lite andra bilder här på bloggen lite senare.

http://hem.passagen.se/kmick/

Linus i Hundsport

Linus är med i det nyaste numret av Hundsport! En artikel om våra jobbande hushundar på boendet. Ganska kul att vara med där! Jag ska ta med tidningen till jobbet imorgon och visa artikeln åt damerna som är med på bild!
Vi ska eventuellt få in en till hushund om det den går igenom testerna och provmånaden, det blir på våningsplanet som just nu inte har någon hund, det jobbade en flatcoated retrievertik där tidigare men den gick tyvär bort för ett tag sedan. Det vore kul om de fick en ny då jag vet att Kanel som hunden hette är väldigt saknad av de boende.

Jag och Linus har haft semester och jobbat våran första dag idag och Linus hade varit saknad på jobbet! En av damerna som är väldigt förtjust i Linus sade  -Oj vad jag har tänkt på dig lilla vännen, då hon fick syn på honom. Linus hade även påhälsning av en arbetskamrats dotter som visste att vi skulle börja jobba idag, hon är fyra och ville så gärna träffa honom!

Linus hade som vanligt sin position i favoritfåtöljerna i allrummet under kvällen, han är ju lite av en soffliggare på jobbet.

Jag ska uppdatera imorgon eller senare i veckan med lite bilder från semester i norrbotten. Vi kom hem till Umeå förra natten 02.30, jag körde under kvällen/natten för att det inte skulle vara så varmt för hundarna i bilen.

Stranden

Några bilder från stranden i söndags. Vi åkte ut till Norrmjöle havsstrand, varmt väder men vattnet var iskallt!





LC-träning

I lördags hade vi LC-träning, denna gången fick vi köra på ett jättefint fält i Bäckliden vid Nordmaling. Stort och kuperat, så roligt att lägga en bana på! Camilla hade fixat så att vi fick vara där och hon hade även fixat att vi fick låna en fyrhjuling att dra ut trasan med. Jag och Jessica fick till en riktigt häftig bana, ganska lång och med lite uppför på slutet. Det är ganska kul att få lägga en ordentlig bana och sedan få testa den! Vi hade lite blandat med raser också, Borzoi, Saluki, whippet förstås och även Galgo. Det blev en väldigt bra dag, vädret var toppen och vi hade trevligt tillsammans. Efter första omgången tog vi paus och fikade tillsammans och njöt av vädret. Camilla hade bakat en rabarberkaka som var supergod!
Mina tre grabbar fick också springa denna gången, två gånger var, kul att få köra dem på ett fält med mycket backar i. De var ganska nöjda på kvällen.

En väldigt trevlig och rolig träning var det!

RSS 2.0