Goliath 7 år!

Grattis till Goliath, Carry On Flamenco, som fyller 7 år idag!
Bilden är tagen i februari i år.
image37

Promenad

Igår var vi och gick tillsammans med Sussie och hennes whippet Alice (Foxys Näbbmus).
En riktigt trevlig promenad med härligt väder!
image35
Goliath och Alice tillbaka vid bilarna efter promenaden.


Hur många hundar?

image34
Rätt svar: 11 st.
Otroligt nog så lyckades jag få med alla på en bild! En trevlig promenad tillsammans med Stöcksjögänget i söndags!

Utställning i Skellefteå

Igår var vi på Vinthundsklubbens utställning i Skellefteå med Rodman. Linus och Goliath fick följa med endast som sällskap denna gång.
Rodman började med att först vinna öppenklassen med ck och sedan bli placerad som BH-3! Sedan var han med i kennel Carry Ons uppfödargrupp som blev BIR och sedan BIS uppfödargrupp för dagen! Roligt var det och jag är väldigt nöjd med dagen. Grattis även till Ewa som vann BIS med Carry On Diesel Dream!
Grabbarna var trötta och somnade gott tillsammans hemma på kvällen!
image33

Lerig promenad

Vi tog bilen idag till skogen, varmt var det men blött och lerigt. En av de varmaste dagarna hitills.image31
Rodman spanar på en ekorre.

image32
Goliath spanar efter Linus och Rodman.

Linus fick ta ett snabbt bad efter promenaden för han var så lerig. Rodman var nästan inte smutsig alls men då kan han ju konsten att trippa igenom lera och nästan vara helt torr om tassarna, det är ju så äckligt, tycker han, att bli blöt. Linus bryr sig inte det minsta, huvudsaken är att det går tillräckligt snabbt.


Undimoon Linus Van Pelt

Fick några riktigt snygga bilder på Linus i I20 skogen idag, han brukar ju ställa upp sig titt som tätt, det gäller bara att få fram kameran tillräckligt fort! Han står inte still så länge den hunden, det är full fart som gäller!
image29
image30

Aprilväder

image26
Linus lyssnar på fåglarna...

Det var riktig fint vårväder igår, solen sken och det var riktigt behagligt att gå i skogen till skillnad från dagen innan då det snöade och var mörkt. Men det är väl typiskt aprilväder. Trevligt är det i alla fall med lite sol så att det börjar kännas som vår! Det enda svåra vid den här tiden är att hitta någonstans att gå med hundarna, skogen är blöt och man sjunker i snön. Det är lerigt och sand är det överallt. Även inne hamnar det en del sand även från whipparna som annars inte drar in så mycket.
Idag hade grabbarna besök av två Afghantjejer, Nasti och Cayenne. Vi gick en prommis först sedan så låg gänget och vilade medan Cayenne undersökte leksakslådan i sovrummet och hittade ett tuggben.
Jag gjorde under tiden teoriprovet till första delen av LC pilot utbildningen tillsammans med tjejernas matte Jessica.

Fler bilder från igår:
image27
image28

Mysnallen

image26
Roddis, levande nallebjörn...


Besök av Undimoon!

Men vad..?
image26
Det ligger en bulldog under bordet och fiser!

Ja det var igår då Thomas, Erja och lilla William var på besök och hade med sig två jättesöta collievalpar och ett stycke Bojjan bulldog! Mina killar tyckte att collievalparna var helt ok men det andra djuret? Killarna tyckte att hon var jätteäcklig och Linus verkade tycka att det var ett helt monster som kommit in och höll sig så långt ifrån henne han kunde. Hur kunde matte släppa in den där? Han höll sig i sovrummet men då Bojjan råkade gå in där skyndade han sig ut i hallen.. blää! Själv tycker jag att bulldoggen är jättehäftig (även då hon låg under köksbordet och släppte ljudliga och väldigt illaluktande fisar). Goliath och Rodman var lite mer sociala och låg i alla fall ute på soffan en stund men de såg väldigt frågande ut, bäst att hålla sig uppe på soffan! Efter en stung så begav de sig också till sovrummet, om det var för fisarna vet jag inte. Hela hundgänget låg annars mest bara och sov under hela tiden som de var här, man hade inte kunnat tro att det var sex hundar i lägenheten.
image27
Man måste ju sitta fint för fotografen!

image28
Bojjan och Thomas och så den lilla vackra sobel valpen, henne hade jag kunnat behålla nästan hon var väldigt fin!


Vårsol

Bild på grabbarna från i fredags då det var så fint väder, en riktig vårsol! Snön hade börjat smälta ordentligt tills igår då det var riktigt snöoväder, det kom inte så jättemycket snö men det blåste ganska mycket.
image25
Rodman och Linus njuter av solen, det är vår i luften! Eller det var det, i alla fall i fredags...

Linus dotter!

Linus vackra dotter!
image19
Simsala-Bim "Akira"
e. SUCH Undimoon Linus Van Pelt
u. Caramount Black Magic Woman

image20
image23
image24
Lite mer om Akira finns på hemsidan http://hem.passagen.se/kmick/ gå in på Linus sida och avkommor eller via fotogalleriet på Linus valpar.

Peggys valpar

Igår var jag och tittade på Peggys små bebisar. De har precis öppnat ögonen och är jättesöta! Jag hittade såklart en favorit, en liten hane med mycket vitt på kroppen. Det är fem valpar, tre hanar och två tikar, alla svarta utom hanen som jag gillade som är brun.
image17
image18
Den lilla bruna killen. Visst blir man valpsugen men det räcker nog med tre whippar för min del...ett tag till i alla fall.

Valparna är av rasen släthårig foxterrier och mer bilder och info finns på kennel Pegtops

Norrbotten

Vi har kommit hem efter en vecka i norrbotten. Massor med snö var det...
image12
Ja, det är en riktig bil under snön! En Saab ska det vara där under.

image13
Linus på promenad vid Jomotusjärvi som ligger precis vid polcirkeln där pappa bor. Om man gick utanför spåret som syns på bilden så sjönk man ner till midjan i snön.

image14
Grabbarna vid en grillstuga nära skoterleden.

image15
Här är vi i Övertorneå tillsammans med min systers finskspets Simba, berget som syns i bakgrunden är Finland! Jag hann i alla fall bada bastu en hel del=varje dag!
På hemvägen på söndagen så stannade vi i Boden på vinthundsklubbens utställning där jag ställde Rodman. Fick bara en slät etta denna gång och domaren placerade bara tre hundar i klassen vilket var lite konstigt men vi hade ganska trevligt i alla fall. Innan vi fortsatte neråt Umeå stannade vi i Luleå och hälsade på brorsan. Och så fick vi träffa lilla Kiitos, deras dvärgpincher på 7 månader. Mina grabbar tyckte att han var för liten för att bry sig om...
Nu är vi i alla fall hemma och jobb väntar till veckan.

RSS 2.0